dinsdag 28 juni 2016

Dag 14: Country & Western

Vanmorgen zijn we eerst bij Rocking Horse Bakery wezen ontbijten, dit op advies van onze buurman die een regelmatige bezoeker is van Winthrop. Na een heerlijk ontbijt van muffins en scones liepen we terug naar onze lodge en zagen we moeder hert met haar kleintjes weer. Gisteravond stonden ze al bij ons voor de lodge maar was het te donker om ze goed te fotograferen. Ditmaal hadden we alle tijd om een plaatje te schieten aangezien ze vlak voor ons balkon langsliepen; wat was dat schattig!





Daarna gingen we richting Patterson Lake alhoewel ma besloot om het een dagje rustig aan te doen. Onder de brandende zon begonnen we aan de trail die al meteen steil omhoog voerde met uitzicht op het meer en het Cascade gebergte in de verte. Was het bij aanvang van onze reis op sommige momenten nog nauwelijks tien graden, sinds gisteren komen de temperaturen ruim boven de dertig graden uit. Het is fijn dat het zulk heerlijk weer is maar het maakt het wandelen wel extra inspannend.









Vanmiddag hebben we het verder rustig aangedaan en op zoek naar een restaurant hebben we het in Western stijl gebouwde dorp bekeken. Het is een sfeervol plaatsje zonder massa's toeristen. We hebben de laatste avond afgesloten met een lekkere maaltijd bij de Schoolhouse Brewery, buiten aan de rivier.













2 opmerkingen: